Specialiteiten

Boswachtertje
Een heerlijk filetlapje met bieslookroomkaas en gebakken bospaddestoelen. Ca. 10 - 20 minuten in de koekenpan bakken. Erg lekker bijvoorbeeld met krieltjes en broccoli. Ca. 175 gram.

Varkenshaas uit het bos
Een ovenschaaltje voor 2 personen, gevuld met varkenshaas (met stroganoffsaus gemarineerd), afgebakken met bospaddestoelen en bieslook. Ca. 15 minuten op 175 graden in de oven. Lekker met bijvoorbeeld gebakken krieltjes en rauwkostsalade.

Seasonbol
Onze seasonbol is een soort biefstuk, omwikkeld met gerookt ontbijtspek, gemarineerd met glutenvrije oliemarinade en heeft een topping van rucola, Parmezaanse kaas en cherrytomaten. 20 minuten in de oven grillen op 150 graden.

Gegrilde sparerib
Eén van de producten waar wij trots op zijn is de gegrilde sparerib. Een echte delicatesse. Wij kruiden deze ribjes met een heerlijke, licht pittige marinade. Vervolgens worden de spareribs krokant gegrild tot ze botergaar zijn. Heerlijk bij een Oosterse rijstmaaltijd of als snack. Afgekloven vingers worden niet vergoed!

Steak de chef
Lekker met een truffelmarinade en plakjes pancetta. De steak de chef is heerlijk van de barbecue, maar kan ook even in de koekenpan gebakken worden. Ongeveer twee minuten per kant bakken. Deze specialiteit weegt circa 125 gram.

Spaanse vink
Gekruid gehakt met serranoham en chorizo, afgestreken met een French garden marinade. De Spaanse vink weegt circa 135 gram en wordt circa 15 minuten om en om gebakken. Lekker bij broccoli of gemengde sla en aardappeltjes.

Diverse leversoorten
Wij hebben verschillende soorten heerlijke lever in de vriezer. Zo hebben wij kalfslever, varkenslever en kippenlever.

Oriëntaalse kiprol
Gemarineerde kipfilet met ontbijtspek en paneermeel topping. De kiprol weegt circa 125 gram en wordt 15 minuten rustig gebakken tot het vlees gaar is. Lekker bij rijst en doperwten en worteltjes.

Pollo di parma
Kipfilet met zongedroogde tomaten, bieslookkaas en spinazie, omwikkeld met parmaham. De pollo di parma weegt circa 300 gram (genoeg voor 2 personen) en wordt 20 tot 25 minuten rustig gebakken.
Lekker met krielaardappeltjes en haricots verts.

Rundervink
Gemalen en gekruid rundvlees, met een runderlapje omwikkeld.
De rundervinken wegen circa 100 gram en kunt u in 10 minuten zacht rondom bakken. Lekker bij gekookte aardappeltjes en sperziebonen.

Carpacciotapenade
Deze tapenade bestaat uit fijngehakte biefstuk, kappertjes, olijfolie, geraspte kaas en pijnboompitten. Heerlijk voor op een toastje of stokbroodje. Deze tapenade is alleen in het weekend verkrijgbaar.

Gevulde carpacciofilet
Een smakelijk rosbieflapje met pijnboompitjes en bosuitjes. Het lapje weegt ca. 100 gram. Even zachtjes bakken; ca. 10 minuten en het smaakt heerlijk! Goed te combineren met broccoli, sla en rijst.

Saltimbocca
Een gemarineerde varkens- of kalfsschnitzel met parmaham en Parmezaanse kaas. De saltimbocca weegt ca. 150 gram. U kunt de schnitzel in ca. 2 minuten aan een kant bruin bakken. Samen met bijvoorbeeld pasta of rijst en gebakken groente een gezonde maaltijd.

Gemarineerde kalkoenbiefstukjes
Kalkoenbiefstuk met een milde marinade met o.a. mosterd. De biefstuk weegt ca. 125 gram. De gemarineerde kalkoenbiefstukjes in ca. 15 minuten gaar bakken in de koekenpan. Lekker met bijvoorbeeld gebakken krieltjes of rijst en sperzieboontjes.

Vleestoffee
Op grootmoeders wijze gekruid gehakt, omwikkeld met bladerdeeg, afgegarneerd met geroosterd sesamzaad, ei en gekibbelde uitjes. Een echte traktatie bij uw maaltijd, of als snack! Bereiding: ca. 25 minuten in de oven op 185 graden. Zo heeft u in een handomdraai een feestelijke maaltijd op tafel staan.

Provençaalse varkenshaas
Heerlijke varkenshaas gekruid met Provençaalse kruiden zoals oregano, thijm en basilicum. Ingepakt in bladerdeeg geeft het een feestelijke aanblik. Ca. 25 minuten op 180 graden in de oven. Prima te combineren met zomergroenten.

Varkenshaas spies
De varkensspies bestaat uit 3 varkenshaasmedaillions, omwikkeld met ontbijtspek. De spies kort bakken (2 x 3 minuten om en om) in de koekenpan of op de barbecue. Lekker bij bijvoorbeeld Indische of Hollandse maaltijden of de barbecue.

Schwarzwalder kipfilet
Gemarineerde kipfilet, omwikkeld met Schwarzwalder rauwe ham.

Kalfscordon bleu
Een heerlijk gekruide kalfscordon bleu, bestaande uit kalfsgehakt met Hollandse kaas en kalfsham. De kalfscordon bleu 15 minuten rustig bakken. Lekker bij bloemkool en aardappeltjes.

Japanse kip steaks
Heerlijk kippenvlees, gekruid en gegaard in de grill. Gemarineerd in een yakitorisaus (een zoete saus) en gegarneerd met witte sesamzaadjes. De steak hoeft alleen nog even te worden opgewarmd en is daarom perfect voor de barbecue, als snack of bij de warme maaltijd.

Rosbief rolletje
Een rosbieflapje gevuld met pancetta, bieslookroomkaas en rucola. Het rosbiefrolletje rondom kort bakken in de koekenpan (ongeveer 10 minuten) of in de oven op 175 graden. Gewicht circa 150 gram. Lekker bij bijvoorbeeld aardappels, broccoli of sla. Maar ook op de barbecue een heerlijke specialiteit.


Weersverwachting

C
Vandaag
13.4°C
geheel bewolkt
Wind: ono 2 m/sec
A
woensdag
20°C
E
donderdag
18°C

Openingstijden

MaandagMa 8:00 t/m 18:00 uur
DinsdagDi 8:00 t/m 18:00 uur
WoensdagWo 8:00 t/m 18:00 uur
DonderdagDo 8:00 t/m 18:00 uur
VrijdagVr 8:00 t/m 20:00 uur
ZaterdagZa 8:00 t/m 16:00 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Vromade 5, 2411 LG Bodegraven
Telefoon: 0172-615669 Telefoon: 0172-615669
E-mail: bodegraven@slagerijgelderblom.nl
KVK: 23055619