BARBECUE SPECIALITEITEN

Speciale spiezen

  • Hollandse Lamsbiefstuk spies
    Spies van mals lamsvlees, gemarineerd met een lekkere Provençaalse kruidenmarinade en cherrytomaat.
    € 3,99 per stuk
     
  • Australische ribeye spies
    Spies van smaakvolle ribeye, gemarineerd met een seasalt pepper marinade.
    € 3,99 per stuk
     
  • Kalfslimoen spies
    Spies van scharrel kalfsvlees, gemarineerd me een seasalt pepper marinade en schijfjes limoen.
    € 3,99 per stuk

Groot vlees

  • Côte de Boeuf 
    Uit Schotland of van eigen bodem
  • Hele lamsbout 
    Uiteraard van Hollands lam!
  • Pincanha 
    Schots of Australisch rund, een warme streling voor de tong
  • Ribeye 
    Licht gemarmerd, met een heerlijke fijne smaak
  • Rosbief 
    Van Veluws rund en dat proeft u!
  • Short ribs 
    Runderspare ribs
  • Varkensprocureur 
    Zeer geschikt voor pulled pork
  • Varkensrib / lende stuk
    Varkensfilet met spek

Basis rub zelf maken voor groot vlees

  • 70 gram zeezout
  • 30 gram zwarte peper
  • 60 gram bruine basterdsuiker
  • Extra: 35 gram paprikapoeder
  • Extra: 25 gram knoflookpoeder
  • Extra: 5 gram uienpoeder
  • Extra: 5 gram cayenne peper

Entrecote met kruidenrub van zwarte peper, zeezout en rozemarijn

Varkensribstuk gekruid met zeezout, zwarte peper, cayenne peper en bruine suiker

Pittige hele kip met sojasaus, chilisaus en kruidige marinade