HAPJES EN VOORGERECHTEN

Bittergarnituur

Niet elke gelegenheid leent zich voor uitgebreide menu's. je kan je gasten dan, behalve een drankje, ook een goed verzorgde bittergarnituur aanbieden. Met zo'n feestelijk en vooral smakelijk hapje verandert een gewone borrel in een feestelijke gelegenheid.

Hapjes Bodegraven.JPG

Bittergarnituur de luxe

Zeer fijn van smaak en exclusief opgemaakt.
Prijs per stuk: € 1,15

  • Borrelspiesjes
  • Peer in serranoham
  • Gevulde tomaatjes
  • Ciabatta met zoute boter en pekelvlees
  • Kruidenkaas op roggebrood
  • Ciabatta met mozzarella en pesto
  • Parmaham met kaas en roggebrood
  • Kipfilet gevuld met roomkaas

Bittergarnituur compleet

Pikant en fleurig opgemaakt
Prijs per stuk: € 0,79

  • Paté op toast
  • Vlaamse likkepot
  • Pepercervelaat
  • Kaasblokjes
  • Ham met asperges
  • Indische balletjes
  • Grillworst met ananas
  • Filet op komkommer

Bittergarnituur du chef

Kleine feestelijke hapjes, gezellig opgemaakt
Prijs per stuk: € 0,49

  • Plakjes salami
  • Leverworst
  • Gehaktballetjes
  • Grillworst naturel
  • Gekookte worst
  • Boerenmetworst
  • Blokjes kaas

Voorgerechten

Carpaccio tapenade € 4,95

Gemalen biefstuk met pijnboompitjes, parmesan en rucola sla

Zalmcarpaccio € 6,95

Flinterdun gesneden zalm, met gemengde sla en mosterd-dille dressing

Paté du Chef € 3,95

Roompaté uit eigen patébakkerij met toast of stokbrood

Garnalen cocktail € 6,95

Hollandse garnalen in whiskey-cocktail saus

Vitello tonnato € 6,95

Dun gesneden kalfsfricandeau met tonijn-mayonaise uit eigen keuken

Prijs per portie

 

 

 

Bodegraven gebraden kalfsrollade LR.jpg