OVER ONS

In 2016 bestonden wij 15 jaar!

Slagerij & Partyservice Gelderblom Bodegraven is een zelfstandige, ambachtelijke slagerij, aangesloten bij de Gelderblom slagerijen. Voordeel hiervan is dat de intensieve productie elders wordt uitgevoerd, waardoor wij meer tijd hebben voor de productie van specialiteiten en klantenservice. Zo komen vele van onze verse vleeswaren en worstsoorten uit eigen worstmakerij.

Wij bieden een uitgebreid assortiment snel te bereiden panklare artikelen. Alles wordt ambachtelijk bereid en is van hoge kwaliteit. Wat dacht je van onze bekende biefburger of de populaire slavink? Gewoon en toch buitengewoon lekker. Net even anders is onze specialiteit de boomstam. Heerlijk bij diverse maaltijden.

Wij leveren warme en koude buffetten, bittergarnituur en saladeschotels. Alle producten worden vers gemaakt in eigen keuken. Je krijgt een op maat gemaakte offerte, zodat het geheel binnen jouw budget valt en de ideale samenstelling heeft. Zie de betreffende pagina's.

Onze maaltijden komen uit eigen keuken en worden gemaakt van verse grondstoffen. Zo heb je altijd een smakelijke en voedzame maaltijd. Wij bieden het gemak van diverse éénpansmaaltijden. Toppers zijn de verschillende rijstschotels en onze andijviestamppot.

't Is een zaak van smaak!

Klik hier voor onze ingrediëntenverantwoording.

Bezorging

In Bodegraven en omgeving kunnen wij jouw boodschappen of bestelling bezorgen. Het tijdstip van bezorgen geschiedt in overleg.