Gelderblom Bodegraven |
Wij hebben in ons assortiment vele (gegrilde) specialiteiten voor bij de warme maaltijd, lekker op brood of bij de borrel. Hieronder geven wij je graag een greep uit ons assortiment.
Breed (voor op brood)
Naturel
Spaanse
Met kaas
Saté
Kip
Kip met kaas
Glutenvrij; ook met kaas
De sambal wekt de indruk dat het erg pittig is, maar dat is niet helemaal het geval. Het is in lichte mate toegevoegd, zodat het licht pikant is, met een heerlijke nasmaak, die vraagt naar meer. In combinatie met de gesmolten kaas, is dit een ware smaaksensatie met een smeuïge bite.
Een grillworst gevuld met bami. Heerlijk voor bij de borrel of op brood. Aan een stuk verkrijgbaar of in plakjes gesneden.
Indische balletjes
Javaanse bamiballetjes
Ketjapballetjes
Oerhammetjes
Gegrilde borrelhapjes
Gelders gebraad
Gegrilde kip; heel en half
Gegrilde kippenbouten
Gegrilde tv-sticks
Gegrilde kipdrumstick
Gegrilde kip sparerib
Gegrilde kippelingen
Gegrilde peperrib
Gegrilde casselerrib
Gegrild kaasgehakt
Gegrilde kalfsrollade
Gegrilde varkenslende
Gegrilde rosbief
Gegrilde runderrollade
Gegrild Zeeuws spek
Een keer zin in een luxe stukje vlees? Wat dacht je van een heerlijke rollade? Wij hebben diverse soorten rollades.
Wij bieden ook afbraadservice. Dit betekent dat je de rollade al perfect gegaard kunt ophalen in de winkel. Vraag hiernaar in de winkel.
Ibérico rollade (varkensvlees)
Black Angusrollade (rundvlees)
Varkensfiletrollade
Runderfiletrollade
Kalfsrollade
Kiprollade
Kalkoenrollade
Lamsrollade
Diverse gevulde rollades
Een heerlijk filetlapje met bieslookroomkaas en gebakken bospaddestoelen. Ca. 10 - 20 minuten in de koekenpan bakken. Erg lekker bijvoorbeeld met krieltjes en broccoli. Ca. 175 gram.
Een ovenschaaltje voor 2 personen, gevuld met varkenshaas (met stroganoffsaus gemarineerd), afgebakken met bospaddestoelen en bieslook. Ca. 15 minuten op 175 graden in de oven. Lekker met bijvoorbeeld gebakken krieltjes en rauwkostsalade.
Onze seasonbol is een soort biefstuk, omwikkeld met gerookt ontbijtspek, gemarineerd met glutenvrije oliemarinade en heeft een topping van rucola, Parmezaanse kaas en cherrytomaten. 20 minuten in de oven grillen op 150 graden.
Eén van de producten waar wij trots op zijn is de gegrilde sparerib. Een echte delicatesse. Wij kruiden deze ribjes met een heerlijke, licht pittige marinade. Vervolgens worden de spareribs krokant gegrild tot ze botergaar zijn. Heerlijk bij een Oosterse rijstmaaltijd of als snack. Afgekloven vingers worden niet vergoed!
Lekker met een truffelmarinade en plakjes pancetta. De steak de chef is heerlijk van de barbecue, maar kan ook even in de koekenpan gebakken worden. Ongeveer twee minuten per kant bakken. Deze specialiteit weegt circa 125 gram.
Gekruid gehakt met serranoham en chorizo, afgestreken met een French garden marinade. De Spaanse vink weegt circa 135 gram en wordt circa 15 minuten om en om gebakken. Lekker bij broccoli of gemengde sla en aardappeltjes.
Deze tapenade bestaat uit fijngehakte biefstuk, kappertjes, olijfolie, geraspte kaas en pijnboompitten. Heerlijk voor op een toastje of stokbroodje. Deze tapenade is alleen in het weekend verkrijgbaar.
Een smakelijk rosbieflapje met pijnboompitjes en bosuitjes. Het lapje weegt ca. 100 gram. Even zachtjes bakken; ca. 10 minuten en het smaakt heerlijk! Goed te combineren met broccoli, sla en rijst.
Kipfilet met zongedroogde tomaten, bieslookkaas en spinazie, omwikkeld met parmaham. De pollo di parma weegt circa 300 gram (genoeg voor 2 personen) en wordt 20 tot 25 minuten rustig gebakken. Lekker met krielaardappeltjes en haricots verts.
Gemarineerde kipfilet met ontbijtspek en paneermeel topping. De kiprol weegt circa 125 gram en wordt 15 minuten rustig gebakken tot het vlees gaar is. Lekker bij rijst en doperwten en worteltjes.
Gemalen en gekruid rundvlees, met een runderlapje omwikkeld. De rundervinken wegen circa 100 gram en kan je in 10 minuten zacht rondom bakken. Lekker bij gekookte aardappeltjes en sperziebonen.
Een gemarineerde varkens- of kalfsschnitzel met parmaham en Parmezaanse kaas. De saltimbocca weegt ca. 150 gram. Je bakt de schnitzel in ca. 2 minuten aan een kant bruin. Samen met bijvoorbeeld pasta of rijst en gebakken groente een gezonde maaltijd.
Op grootmoeders wijze gekruid gehakt, omwikkeld met bladerdeeg, afgegarneerd met geroosterd sesamzaad, ei en gekibbelde uitjes. Een echte traktatie bij uw maaltijd, of als snack! Bereiding: ca. 25 minuten in de oven op 185 graden. Zo heb je in een handomdraai een feestelijke maaltijd op tafel staan.
Kalkoenbiefstuk met een milde marinade met o.a. mosterd. De biefstuk weegt ca. 125 gram. De gemarineerde kalkoenbiefstukjes in ca. 15 minuten gaar bakken in de koekenpan. Lekker met bijvoorbeeld gebakken krieltjes of rijst en sperzieboontjes.
Heerlijk kippenvlees, gekruid en gegaard in de grill. Gemarineerd in een yakitorisaus (een zoete saus) en gegarneerd met witte sesamzaadjes. De steak hoeft alleen nog even te worden opgewarmd en is daarom perfect voor de barbecue, als snack of bij de warme maaltijd.
Heerlijke varkenshaas gekruid met Provençaalse kruiden zoals oregano, thijm en basilicum. Ingepakt in bladerdeeg geeft het een feestelijke aanblik. Ca. 25 minuten op 180 graden in de oven. Prima te combineren met zomergroenten.
De varkensspies bestaat uit 3 varkenshaasmedaillions, omwikkeld met ontbijtspek. De spies kort bakken (2 x 3 minuten om en om) in de koekenpan of op de barbecue. Lekker bij bijvoorbeeld Indische of Hollandse maaltijden of de barbecue.
Wij hebben verschillende soorten heerlijke lever in de vriezer. Zo hebben wij kalfslever, varkenslever en kippenlever.
Gemarineerde kipfilet, omwikkeld met Schwarzwalder rauwe ham.
Een heerlijk gekruide kalfscordon bleu, bestaande uit kalfsgehakt met Hollandse kaas en kalfsham. De kalfscordon bleu 15 minuten rustig bakken. Lekker bij bloemkool en aardappeltjes.
Een rosbieflapje gevuld met pancetta, bieslookroomkaas en rucola. Het rosbiefrolletje rondom kort bakken in de koekenpan (ongeveer 10 minuten) of in de oven op 175 graden. Gewicht circa 150 gram. Lekker bij bijvoorbeeld aardappels, broccoli of sla. Maar ook op de barbecue een heerlijke specialiteit.
Een heerlijk gekruide kalfscordon bleu, bestaande uit kalfsgehakt met Hollandse kaas en kalfsham. De kalfscordon bleu 15 minuten rustig bakken. Lekker bij bloemkool en aardappeltjes.
Een rosbieflapje gevuld met pancetta, bieslookroomkaas en rucola. Het rosbiefrolletje rondom kort bakken in de koekenpan (ongeveer 10 minuten) of in de oven op 175 graden. Gewicht circa 150 gram. Lekker bij bijvoorbeeld aardappels, broccoli of sla. Maar ook op de barbecue een heerlijke specialiteit.