Gelderblom Bodegraven

Gelderblom Bodegraven

Worstmakerij

Zoals u van een goede slagerij mag verwachten, werken wij met een eigen zelfstandige ambachtelijke worstmakerij. De basis bestaat uit goed gesorteerde verse grondstoffen, die dagelijks in kleine porties verwerkt worden, om de versheid te waarborgen. Onze worstmakerij heeft een eigen EEG-nummer, waardoor de kwaliteit gewaarborgd wordt door de (Europese) overheid. Wekelijks wordt er gecontroleerd op de wetgeving, hygiëne en kwaliteit.

Ruim 95% van onze vleeswaren is van eigen productie en naar eigen recepturen. Onze worstmakerij bevindt zich in Driebruggen.  Zo bewaren wij onze identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kun je niet zelf maken, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en zo verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen, wij doen geen concessies met de imitatieproducten op de markt.

Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, die wij vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo leveren wij veel afwisseling en lanceren wij veel nieuwe producten, die nog nergens verkrijgbaar zijn.

In onze worstmakerij wordt zo weinig mogelijk met gluten en andere allergenen gewerkt. Vraag in de winkel naar de mogelijkheden; jouw slager maakt het mogelijk om elk product zonder allergenen en/of gluten te verkrijgen.








Afbeelding

Nieuw in ons assortiment

Grillworst

Diverse soorten.


Paté uit eigen keuken

Vers en zeer smaakvol, ideaal voor op een toastje bij de borrel. Je kan kiezen uit diverse soorten paté, de onderstaande zijn een aantal patés uit ons wisselende assortiment.

Paté van het seizoen
Cranberrypaté
Peperpaté
Paté di Napoli
Bourgondische paté
Paté van het huis

Uienconfijtpaté
Grove paté
Roompaté